Защо да изберем LED крушки?

LED осветлението прави живот ни по-светъл!

Крушките като цяло са част от ежедневието ни. Всеки един момент независимо къде се намираме използваме крушки или други светлоизточници. Без светлина не можем да работим, не можем да се забавляваме,не можем да живеем.

Крушките са консуматив,който подменяме често в ежедневието си, но не калкулираме крайната стойност в края на годината.

Една LED крушка има живот 20 000 часа, докато обикновената крушка с нажежаема жичка има много по-кратък живот. Средната цена на обикновената крушка с мощност 60W е 1 лев, а на светодиодна крушка  V-TAC  10W /еквивалентна мощност 60W / е 2,90 лева. Диодната крушка обаче има живот равен или по-дълъг  от 20 000 часа, за този период  е необходима подмяната на обикновената крушка около 45 пъти, което прави разход за периода  45 крушки х 1 лев  = 45 лева.

Освен това обикновените крушки изразходват 60W електричество, а LED крушката едва 10W, което се отразява в месечните сметки за електроенергия.

LED крушките не се нагряват и няма опасност от повреда на осветителното тяло,независимо колко мощна крушка се постави. LED крушките излъчват по-силна светлина и осветяват по-добре помещението, в което се поставят, също така не са толкова крехки и чупливи както обикновените.

LED крушките не са чувствителни към температурни разлики, включват се незабавно и имат компактен и елегантен дизайн.

Най-новото течение в LED осветлението са винтидж крушките, които са с прозрачно стъкло, а диодите в тях са подредени в различни форми. Балоните на винтидж крушките от филаментен тип са  модернизирани от V-TAC  и има възможност за избор на цвят – може да бъде прозрачен – наподобяващ обикновена крушка, но много по-красива, силно светеща и икономична,втори вариант  решен в топъл мат – потъмнен в жълт цвят за създаване на топла атмосфера подходяща за бар, хол и други помещения за релакс, или трети вариант обгърнат в матирано бял цвят балон наподобяващ  ледена топка, която да допълни елегантния интериор.

Независимо как изглеждат, LED крушките не съдържат вредни газове, опасни за околната среда части, не замърсяват природата, не се влияят от вода и топлина, техния живот не се съкращава от често включване и изключване.

LED осветлението ни е необходимо,за да живеем на светло!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest