Какво представляват лед панелите?


V-tac – най-добрия избор за led панели

LED панелите се характеризират с дълъг живот, много добро светлоотдаване и елегантен дизайн. Лед панелите могат да заместят обикновените растерни тела с луминисцентни пури,като освен че придават по-модерен облик на помещението,в което се монтират много по-добре разпределят светлината и това спомага за предпазване на зрението на хората,които работят или живеят там. Led паната могат да се вградят в растер, в гипскартон посредством специални щипки или да се монтират като външно led тяло с помощта на рамка или кутия за външен монтаж. Панелите с вграден лед могат да се монтират и с така наречения кит за висящ монтаж,което позволява да се смъкнат на определена височина от тавана и да осветяват точно където трябва. Въпросния кит за висящ монтаж представлява четири стоманени въженца със специални крепежни елементи,които се захващат за тавана от едната си част и към рамката на панела от другата си част.

Led паната могат да бъдат с различни размери и различна цветна температура,както и с различна степен на влагозащита. Повечето лед панели V-TAC са с покритие,което предпазва зрението и са без трептене на светлината.

Доказано е,че трептенето на светлината,което излъчват обикновените луминисцентни в комбинация с трептенето от монитора на компютъра или лаптопа уврежда зрението и хората,които работят повече от 5 часа в такава обстановка са много по-предразположени към очни заболявания и увеличаване на диоптъра,в сравнение с хората,които използват led светлини.

Лед панелите,които предлагаме са с различна мощност и различен размер:

–          Led панели с консумирана мощност  45W, размер 600х600мм,осветеност 3600lm

–          LED панели с консумирана мощност 29W, размер 600х600мм,осветеност 3600lm

Както забелязвате характеристиките на горепосочените пана са идентични,но мощността им е различна. Това е една от иновациите предлагани от V-TAC,която позволява един и същ продукт да задоволи потребностите за оптимална осветеност, но да изразходва по-малко електроенергия. На практика,когато двата панела са включени в мрежата и светят не се долавя разлика в осветеността, но единия харчи електричество 45W, а другия 29W. Ето защо ако търсим добра енергийна ефективност и искаме да намалим сметките си за електричество,трябва да изберем втория вариант,въпреки че първоначалната инвестиция ще бъде с около 10% по-висока. Гарантирана е възвръщаемостта на средствата посредством намаляване на сметките за ток.

Следващия най-търсен модел лед пана са тези с размер 1200х300мм. При тях също има два варианта, но много по-различни от първия пример, а именно:

–          LED панели с размер 1200х300мм,консумирана мощност 45W, осветеност 3600lm

–          Led панели с размер 1200х300мм,консумирана мощност 45W, осветеност 5400lm

Посочените пана са абсолютно еднакви като размер и външен вид, но втория съдържа много повече лумени в себе си т.е дава много повече светлина. Консумираната мощност е еднаква, но ефекта,който постигат двата модела е коренно различен.

Освен  презентираните лед панели,предлагаме и такива с различна визия и различна степен на защита на окото. Всички led панели са сертифицирани и проверени в лаборатория,което гарантира качеството им и всички предимства,които изброихме по-горе. Освен това са одобрени от службите по трудова медицина и преминават успешно тестовете и замерванията на микроклимата,отговарят на всички критерии за безопасни условия на труд.

Като се възползвате от  най-ниската цена на www.ledsistem.bg, която мажем да дадем за всеки един от предлаганите модели лед панели, ви подаряваме безплатна доставка, а при необходимост можем да ви изпратим и наш специалист електро техник,който да ги монтира на най-добра цена на пазара в сравнение с конкурентите ни.

Не се колебайте! Изберете качеството от www.ledsistem.bg ! Очакваме ви!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest